SIGN UP SEKARANG DAN DAPAT 5% OFF !!!! COUPON CODE OHLALALOVER Shop Now!
search
  • oil4.jpg
  • oil3.jpg
  • oil2.jpg
  • oil.jpg
  • WhatsApp Image 2021-08-23 at 1.03.57 PM.jpeg
  • oil5.jpg

COMBO DOUBLE CLEANSING FREE PUFF

RM 123.00
- +
cart Add to Cart
Home

Satu set Double Cleansing mengandungi 

1. Antioxidant Cleansing Oil

2.Antioxidant Cleansing Foam

Percuma 1 puff Nafura untuk digunakan bersama oil . Stock limited.. grab now!!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kenapa double cleansing method ni penting?
Sebab dekat muka kita ni ada dua jenis kotoran. Oil-based impurities dengan water-based impurities. Kalau setakat pakai normal cleanser tu, dia cumi cuci muka dari debu dan peluh je. Habistu minyak semua? Kalau tak bersihkan minyak ni semua, nanti mula lah pores kita tersumbat. Bila tersumbat, jadilah macam macam dekat muka (jerawat etc)

So, oil cleanser pun penting untuk buang segala kotoran dekat muka and make sure pores kita tak tersumbat.

How to do double cleansing method?
1. Cuci muka pakai oil cleanser atas muka yang kering.
2. Bilas
2. Cuci muka pakai your normal cleanser
4. Bilas
5. Done!

Boleh ke buat double cleanse pakai micellar cleansing water?
Micellar cleansing water tak dikira oil cleanser.

Kalau tak pakai makeup, kena ke oil cleanse?
Kena! Kalau nak pores dekat muka sentiasa bersih.

Oily skin boleh ke guna oil cleanser? Tak berminyak ke muka?
Tak! Oil cleanser ni untuk bersihkan muka daripada segala minyak. So oily skin pun sesuai nak guna oil cleanser.

Berapa kali sehari kena buat double cleansing method?
Sekali sehari pun dah cukup, at the end of the day, masa night routine. Pagi pagi tak perlu pun takpe.

Your cart is currently empty.
Continue shopping