SIGN UP SEKARANG DAN DAPAT 5% OFF !!!! COUPON CODE OHLALALOVER Shop Now!
search
  • mini5.jpg
  • mini.jpg
  • mini2.jpg
  • mini3.jpg
  • mini4.jpg

DELIMARA MINI COMBO SET

RM 149.00
- +
cart Add to Cart
Home

Set Travelling Delimara 
 
Dah ada set mini ni  boleh lah bawa kemana-mana sahaja. Dengan saiz yang lebih kecil , lebih jimat ruang Ianya sangat ringan sesuai untuk di letak kan di dalam hand bag untuk kegunaan anda nanti.

Set ni purrrfect untuk mereka yang baru nak cuba delimara, sesuai untuk yang nak bawak ke ofis saiz kecil lebih ringan. atau boleh jugak dijadi kan hadiah buat insan tersayang!

APA ANDA AKAN DAPAT DALA M1 SET MINI COMBO DELIMARA NI ;-
Delimara Antioxidant Duo Serum Toner 50ml - RM55.00
Delimara Antioxidant Gel Cream 30ml - RM55.00
Antioxidant Cleansing Foam 50ml - RM29.00
Pink Pouch bernilai RM35.00 save RM10.00 !

Semua ni Harga Special RM149.00 sahaja! 😱

Your cart is currently empty.
Continue shopping