SIGN UP SEKARANG DAN DAPAT 5% OFF !!!! COUPON CODE OHLALALOVER Shop Now!
search
  • 7da911953020db618c53cad8f9dbf0721566783477-nm.png
  • trueislandmy_20200730_3.png
  • trueislandmy_20200730_7.png
  • bellapretty_shoppe_20200730_2.png
  • SLIDESHOW-HONEY-BEE-NEW.jpg

HONEY BEE PROPOLIS SERUM

RM 60.00
- +
cart Add to Cart
Home

HONEYBEE PROPOLIS SERUM 

40ML

FOKUS membekalkan BANYAK nutrient supaya kulit nampak lebih muda dan halus dengan LEBIH CEPAT berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yang mempunyai kandungan bahan yang sama

.
.
Serum nie terbaik sebab dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut kedut di wajah pudar. Skin lebih tegang dan glowing bagai di cocok botox. 


Kita tempek bawah mata bagi pudar semua wrinkle tu. Takyah dah beli eyecream mahal mahal. Tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi tepi mulut
.
.
Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri
.
.
FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
.
Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg merosakkan kulit dan pencemaran
Memberikan kelembapan optimum
Mencerahkan kulit dgn semulajadi
Menjadikan kulit  tegang glowing awet muda umpama botox
Merawat kedutan pada wajah
Menghaluskan pori
Menghilangkan eyebag
Menghilangkan noda kulit
Menghaluskan kulit seawal sapuan pertama
.
.
KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :
.
.
EKSTRAK MADU
PROPOLIS
EKSTRAK ROYAL JELLY
.
.
CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :
.
.
Cuci muka dengan pencuci muka harian
Lap kan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM
Gunakan dua kali sehari untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif

Made in korea 100%

Your cart is currently empty.
Continue shopping