SIGN UP SEKARANG DAN DAPAT 5% OFF !!!! COUPON CODE OHLALALOVER Shop Now!
search
  • png_20211128_024403_0000.png
  • DD4D1FA9-3B1D-47F9-8A5F-1046BB09A564.jpeg
  • HAIR.jpg
  • HAIR3.jpg
  • HAIR2.jpg
  • HAIR4.jpg
  • HAIR5.jpg

NAFURA HAIR MIST

RM 45.00
- +
cart Add to Cart
Home

Nafura Hair Mist  yang mengandungi extrak Bunga Raya, Aloe Vera, Pea Peptide & Olive Oil. Membantu rambut agar lebih berkilat sihat dan melindungi dari kerosakan akibat dandanan rambut hair styling. Penggunaan secara konsisten akan membantu rambut lebih kuat dari akar & melebatkan rambut.

Formula yang tidak berminyak dan berasaskan air ini membantu menguatkan folikel rambut agar kulit kepala dapat merangsang akar rambut.

SIAPA ADA MASALAH DI BAWAH KORANG WAJIB CUBA!!!! 

1. Rambut gugur dan kelemumur..

Exspecially untuk ibu-ibu yang baru lepas bersalin.. Gerenti ada masalah rambut gugur kaw-kaw kan.. Hahhh.. wajib dirawat cepat2 takut nanti makin botak pulak rambut kite

2. Menghilangkan bau massham dekat kepala..

Terutama sekali bagi yang jarang shampoo rambut, korang boleh sembur Hair Mist ni untuk bagi rasa fresh,wangi sentiasa. And yang penting , bau wangi ni tak peningkan kepala tauu..

Yang pakai tudung pun lagi lah digalakkan pakai. bila rambut kita tertutup lama dengan skarf sometimes rambut boleh berbau tau gaiss..

3. Melindungi serta merawat rambut rosak akibat terkena pancaran sinar matahari UVA atau haba dari hairdryer.

Ni lah pumca rambut putus kalau terdedah dengan haba panas..


4. Tak nak cepat uban !

ektrak bunga raya kaya dengan antioksida .Antioksidan yang kuat mampu memberikan perlindungan pada rambut daripada proses oksidatif sekali gus mengelakan uban pramatang.

5. Rambut nipis

Mengandungi Pea Peptide 

-Merangsang pertumbuhan rambut dengan menghalang TGF-β1 pada sel papilla dermal.
- peningkatan tahap kepadatan rambut
-Selamat pada kulit kerana asalnya semula jadi dan bukan GMO (Genetically Modified Organism)
-Jumlah helaian rambut meningkat setelah menjalani rawatan rambut menggunakan Pea Peptide sebagai salah satu extrak dalam ramuan berbanding sebelumnya.


RAMBUT LEBIH WANGI, LEBAT DAN MUDAH URUS ! 

Your cart is currently empty.
Continue shopping