SIGN UP SEKARANG DAN DAPAT 5% OFF !!!! COUPON CODE OHLALALOVER Shop Now!
search
  • TX3.jpg
  • TX6.jpg
  • TX2.jpg
  • TX7.jpg
  • fed.jpg
  • fed2.jpg
  • fed3.jpg
  • feed.jpg
  • feed4.jpg

TIXARA FANTASY LIP SERUM (FANTASY EDITION)

RM 29.00
- +
cart Add to Cart
Home

Kulit dah glowing dah. Tapi bibir ni nampak kusam aje.

Ramai orang jaga skincare tiptop tapi bab lipcare, dorang terlupa πŸ˜…

Seronok kan kalau skin kita mantuls pastu bibir pun helok cerah merah aje kan? Natural beauty gitu.

Tixara Luxury Lip Serum ni korang boleh pakai sekerap yang mungkin tau. Tak payah tunggu waktu malam je.

Insya Allah dalam masa 2 ke 3 minggu korang dah boleh nampak kesan.

Lagi cepat korang cuba, lagi cepat korang dapat result.

JANGAN LUPA dapat kan satu set combo sekali LIP SCRUB TIXARA . konfem lagi mantuls

Your cart is currently empty.
Continue shopping